OVER DE BELGIAN INNO POTATO AWARD

Tweejaarlijkse award voor Belgische poot- en consumptieaardappeltelers

Na drie succesvolle edities van de Inno Potato Award in 2010, 2012 en 2014, willen diverse partners uit de Belgische aardappelketen, samen met de Vlaamse en Waalse overheid, Belgische poot- en consumptieaardappeltelers die recente innovaties op het vlak van teelt, bewaring of vermarkting in de praktijk hebben gebracht in hun onderneming ook in 2016 opnieuw onder de spots brengen.

Het Belgische aardappelgebeuren is de laatste decennia sterk geëvolueerd. De Belgian Inno Potato Award is een illustratie van de talrijke innovaties die de Belgische aardappelteelt moet toelaten zich ook in de toekomst verder te ontwikkelen.

Opvallend is dat de aardappelprofessionelen tijdens de twee eerste dagen van Interpom | Primeurs 2016 in Kortrijk zelf hun voorkeur kunnen uitspreken.

Via deze website komt u meer te weten over de wedstrijd, de kandidaten en de partners van het evenement. Op dinsdag 29 november 2016 zullen de Vlaamse en Waalse Minister van Landbouw de laureaten bekendmaken en hun waardevolle prijs overhandigen.


Presentatiebrochure van de Inno Potato Award 2016 »